Direct contact? Bel: 035 - 525 79 01

HomeBedrijfsvloerenCementgebonden bedrijfsvloeren

Cementgebonden bedrijfsvloeren

De belangrijkste eigenschappen van een cementgebonden bedrijfsvloer zijn de hoge slijtvastheid, duurzaamheid, vlakheid volgens de DIN 15185 vlakheidsnorm, spanningsvrij en onderhoudsvriendelijk.

Onze industriële cementgebonden bedrijfsvloeren worden aangebracht volgens de meest moderne verwerkingstechnieken en zijn niet alleen goed voor de vakman, maar ook voor het milieu omdat er zeer weinig mortelverspilling en dus minder afval achter blijft op de bouwlocatie.

Cementgebonden bedrijfsvloeren na 48 uur belastbaar

De cementgebonden bedrijfsvloeren worden voornamelijk toegepast bij het renoveren van oude vloeroppervlakken, stelconplaten maar ook als afwerklaag op verregende of onvlakke betonvloeren.

Geheel afhankelijk van de situatie dient de bestaande vloer altijd stofvrij gestraald, geschuurd of gefreesd te worden, zodanig dat er een goed hechtoppervlak ontstaat voor de nieuwe cementgebonden bedrijfsvloer.

In veel gevallen kunnen, bij vloerrenovaties, de stellingen gewoon blijven staan. Door de minimale laagdikte van de cementgebonden bedrijfsvloeren zijn er geen bouwkundige aanpassingen nodig (4 mm tot 15 mm dik).

Enkele voorbeelden van cementgebonden bedrijfsvloeren

Direct een offerte voor een cementgebonden bedrijfsvloer?