Direct contact? Bel: 035 - 525 79 01

HomeVloerrenovatie

Indurfloor vloerrenovatie

Vloerrenovatie is iets dat niet mag worden onderschat. In de afgelopen jaren heeft Indurfloor zich ontwikkeld tot ware vloerrenovatie specialist van bedrijfsvloeren. Schade aan een vloer zorgt vaak voor grote stagnatie en soms zelf tot stopzetting van de productie.

Door de vloerrenovatie met beleid in te plannen is een vloeroppervlak van enkele duizenden vierkante meters al snel gerenoveerd. De stagnatie blijft door deze vloerrenovatie tot een minimum beperkt.

Vloerrenovatie na 48 uur volledig belastbaar

De vloerrenovatie kan worden toegepast bij het renoveren van oude vloeroppervlakken, stelconplaten, maar ook als afwerklaag op verregende of onvlakke betonvloeren. De Indurfloor vloerrenovatie kan worden toegepast op bijna iedere ondergrond.

Meest voorkomende vloerrenovatie

Enkele voorbeelden van de meest voorkomende vloerrenovaties zijn bijvoorbeeld; vloerrenovatie van verregende betonvloeren, vloerrenovatie van magazijnvloeren, vloerrenovatie van parkeergarage vloeren, vloerrenovatie van kunststof vloeren, vloerrenovatie van bedrijfsvloeren, vloerrenovatie van stelconplaten.

U begrijpt het al onze vloerexperts zijn in staat om in zeer korte tijd iets aan Uw vloer toe te voegen, hierdoor voldoet deze weer aan de hoogste eisen en wordt het productieproces tijdens deze vloerrenovatie zo min mogelijk verstoord.

Direct contact opnemenBekijk de video

Voorbeelden van vloerrenovatie