Direct contact? Bel: 035 - 525 79 01

HomeVloerrenovatieParkeervloeren

Parkeervloeren

De uitstraling van de parkeergarages zijn tegenwoordig steeds belangrijker. De gebruikers voelen zich al snel onveilig in de grote en vaak donkere parkeergarages. Steeds meer parkeergarages worden voorzien van duurzame, lichtgekleurde en vloeistofdichte vloeren. De parkeervloeren krijgen dagelijks veel te verduren.

Slijtvaste en vloeistofdichte parkeervloeren

Wij leveren parkeervloeren die geschikt zijn voor deze industriële toepassingen. Ze zijn leverbaar in zeer veel kleurstellingen en combinaties waardoor de bezoekers zich meer op hun gemak voelen. Ook is de routing door het gebruik van diverse pictogrammen op de parkeervloeren duidelijker en dus veiliger.

Cementgebonden en kunststof parkeervloeren

Zaken zoals het bepalen van onder andere de drukvastheid, slijtvastheid, vlakheid, vloeistofdichtheid, antislip en onderhoudsvriendelijkheid zijn zeer belangrijk bij de juiste keuze van een parkeervloer. De veelzijdigheid van de Indurfloor vloersystemen vertalen zich naar deze specifieke eisen.

Een Indurfloor parkeervloer op basis van cement of kunststof staat garant voor een bijzondere uitstraling en is een sieraad voor iedere parkeergarage.

De voordelen van de parkeervloer

  • Vloeistofdicht en onderhoudsvriendelijk
  • Naadloos en spanningsvrij
  • Antislip en slijtvast
  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Snel belastbaar

Direct contact opnemen